TimeStarter er et program til tidsregistrering online

Tidsregistrering og fakturering har aldrig været nemmere

Tidsregistrering og fakturering har aldrig været nemmere

Online tidsregistrerings- og faktureringssystem

TimeStarter er en let online løsning til online tidsregistrering, udgiftsregistrering og online fakturering. TimeStarter er et browserbaseret program og har en tilhørende app. Løsningen virker derfor på flere platforme, på din computer, tablet, iPhone™, iPad™ og på din Android™ smartphone. TimeStarter er designet til at være brugervenlig, så alle uanset profession selv kan sætte systemet op og bruge det med det samme.
Vis mere...

 

Registrer tid og udgifter på din smartphone

Med TimeStarters app til online timeregistrering kan du registrere tid og udgifter på din iPhone™ eller Android™ baserede smartphone, når det passer dig. App’en fungerer også offline og synkroniserer automatisk de indtastede data næste gang du er online.
Vis mere...

 

Pris: 37 kr. pr. bruger pr. måned - prøv gratis i 30 dage

Prøv TimeStarter gratis i 30 dage uden købsforpligtelse. Efter prøveperioden koster det 37 kr. (ekskl. moms) pr. måned pr. bruger uden bindingsperiode. Se vores øvrige forretningsbetingelser her: Forretningsbetingelser
Vis mere...

Tidsregistrering til mindre virksomheder og freelancere

TimeStarter er udviklet til mindre virksomheder og freelancere med behov for tidsregistrering og fakturering af registrerede timer. Virksomhedstyperne omfatter bl.a. håndværkere, revisorer, advokater, konsulenter, designere, arkitekter og andre typer af virksomheder, der arbejder på time- eller projektbasis.

Hvad siger vores kunder?


Online Timeregistrering og online tidsregistrering mobil tidsregistrering, mobil timeregistrering og online fakturering.

"Vi gik i gang med at anvende TimeStarter for godt en måned siden. Det har været utroligt nemt at komme i gang med for samtlige medarbejdere, da brugervenligheden er i top."


- René Damgaard, ejer af Damgaard Revision - Registreret Revisoranpartsselskab, Holbæk

Vis mere

online time registrering og online fakturering, mobil fakturering, mobil timeregistrering, mobil tidsregistrering

"Med Timestarter og den tilhørende app kan jeg tidsregistrere online, når jeg vil, og hvor jeg vil. I bilen inden jeg kører hjem fra mødet med kunden, eller på kontoret, når jeg færdig med opgaven for den dag."

- Peter Petersen, ejer af bureauet PeterPeter.dk, København

Vis mere

Online fakturering og online timeregistrering med Timestarter. Registrer timer på mobil, android og iphone

"Man kommer let til at glemme at registrere alle timer man arbejder, så man snyder sig selv og fakturerer for mindre tid end man bruger. TimeStarter gør det utroligt let at tidsregistrere og fakturere, hvilket betyder, at jeg husker at registrere min arbejdstid."

- Pia Lucia Christensen, ejer af Deb-As, Fårevejle

Vis mere
TimeStarter ApS | Højby Hovedgade 29 | DK-4573 Højby | CVR: 27 91 26 64
Individuals pictured in the video above are models and are used for illustrative purposes only.